صنعت ساختمان سازی به عنوان یکی از اصلی ترین صنایع در ایران به شمار می آید که متریال های متنوعی را به خود اختصاص می دهد و در این بین یکی از کاربردی ترین آن ها،موزاییک نام دارد.اما سوالی که برای بسیاری از کارفرماها وجود دارد،کاربرد موزاییک در ساختمان چگونه است و چگونه می توان بالاترین بازدهی را از این متریال داشت.
موزاییک را می توان جز آن قبیل متریال های ساختمانی به شمار آورد که تک بعدی بوده و عمده کاربری آن نیز در کف پوش فضاهای داخلی و خارجی ساختمان است.مواد اولیه جهت ساخت موزاییک سیمان ،شن و سنگدانه است و با توجه به تراکم آن از طریق پرس کردن و ویبره کردن موجب شده تا از آن به عنوان بهترین کفپوش بتنی نام برده شود.
البه شایان ذکر است که به ترکیب رنگ و طرح سنگدانه های به کار رفته در لایه ی روی موزاییک نیز اشاره ای داشت و این موضوع موجب شده تا علاوه بر داشتن ساختار متراکم،به دلیل ظاهری زیبا و منحصر استفاده از آن در کف محوطه داخلی و بیرونی ساختمان پر رنگ تر شود. موزاییک از انواع متنوعی برخوردار است وتا حدودی این دسته بندی موجب شده از نظر کاربری در بخش های مختلف ساختمان تا حدودی تفاوت هایی به وجود آید.یکی از شناخته شده ترین آن ها موزاییک واش بتن است که در بخش مربوطه به جزئیات آن به همراه قیمت موزاییک واش بتن پرداخته ایم. از عمده کاربری آن نیز می توان به استفاده در مکان های عمومی ،محوطه پارک ها ،پیاده رو ،باغ ها و … اشاره کرد.
موزاییک را می توان جز آن دسته متریال های ساختمانی به شمار اورد که با توجه به داشتن قیمت مقرون به صرفه و راحتی تهیه و نصب ان،به نسبت از تقاضای بالاتری برخوردار باشد و جهت پایداری مزایای آن و همچنین ماندگاری کیفیت به مرور زمان،نیاز است تا ابتدا شناخت کافی از انواع آن داشته باشید و در ادامه از هر کدام در بهترین مکان مرتبط مورد استفاده قرار گیرد تا بدین وسیله دوام و پایداری آن تضمین گردد.
پس دامنه و گستره استفاده از موزاییک وسیع بوده و چه در محوطه پوشیده و باز ،قابلیت استفاده برای این متریال تعریف شده و در این بین داشتن شناخت و اگاهی نسبت به تنوع این متریال از اولویت بالایی برخوردار است زیرا بدین وسیله شما می توانید به انتخاب بهترین نوع با توجه به کاربری مورد نیازتان بپردازید.
دیدگاهتان را بنویسید