برای کفپوش کردن حیاط، متریال های ساختمانی متعددی وجود دارد و هر کدام بر اساس نوع ایده و سلیقه ای که کارفرما دارد، مورد استفاده قرار می گیرد و در این بخش قصد داریم به معرفی پارامترهای تاثیرگذار در انتخاب بهترین کفپوش حیاط بپردازیم. ابتدا شما را با لیست این پارامترها آشنا و سپس به معرفی انواع کفپوش حیاط خواهیم پرداخت، پس تا انتها این محتوا با ما همراه باشید.
کفپوش مناسب حیاط چه خصوصیاتی دارد؟
یک سری فاکتور به صورت ثابت وجود دارد که در انتخاب مناسب ترین متریال جهت کفپوش حیاط باید وجود داشت باشد که عبارت اند از:
مقاوم در برابر جذب آب باشدو
ضد ضربه و سایش باشد.
در برابر باکتری و موریانه مقاوم باشد.
جلوگیری از لغزندگی داشته باشد.
در برابر شرایط آب و هوایی مقاوم باشد.
نسبت به تغییرات دمایی مقاوم باشد.
به راحتی تمیز و شستشو شود.
جذابیت بصری داشته باشد.
با طراحی و معماری محیط سازگار باشد.
انواع کفپوش حیاط
همانطور که اشاره کردیم متریال های متعددی در این سالها در کف حیاط های ویلایی مورد استفاده قرار گرفته که از مهمترین آنها می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
موزاییک برای کف حیاط: ذات موزاییک بتنی است و خود عاملی بر افزایش مقاومت آن در برابر ضربه و سایش شده و همچنین تنوع طرح و رنگ آن موجب شده تا با استفاده از موزاییک بتوان به طراحی حیاطی شیک زیبا پرداخت. با این اوصاف و با توجه به آمارهای خرید و فروشی که صورت می گیرد، موزاییک جز اولین و پر استفاده ترین متریال های ساختمانی جهت کفپوش حیاط است.
سنگ ساختمانی: با توجه به طبییع بودن سنگ، جز محبوب ترین متریال برای کفپوش حیاط باغ و ویلا به شمار می آید. عمدتا از سنگفرش های لاشه ای استفاده میشود اما میتوان از ابعاد تایل سنگ های تراورتن و گرانیت نیز استفاده کرد. به هنگام انتخاب سنگ برای کف حیاط، توجه داشته باشید که صیقلی نباشد.
آجر کف حیاط: کفپوش های آجری نیز یکی دیگر از متریال ها جهت کفپوش حیاط است. تنوع رنگ و سنتی بودن آن موجب شده تا از آن برای ظطراحی فضای سنتی و قدیمی استفاده شود.
دیدگاهتان را بنویسید